Menu

Cart

Πληροφορίες παραγγελιών

 

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ / ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ / ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ 
 

Γίνονται αποδεκτές παραγγελίες και εκτελούνται οι αποστολές των παραγγελιών εντός και εκτός Ελλάδος. Οι αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών μεταξύ 10.00 π.μ. - 17.00 μ.μ. 
Οι διάφορες προσφορές προϊόντων που εμφανίζονται στο παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα είναι για περιορισμένο χρονικό διάστημα και ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. 


Τιμές

Οι τιμές που αναγράφονται είναι χωρίς το Φ.Π.Α, Το Sueno.gr διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει τις τιμές χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση των πελατών. Σε κάθε περίπτωση ωστόσο, ο πελάτης κατά το χρόνο παραλαβής του προϊόντος που παρήγγειλε θα καταβάλλει το τίμημα, το οποίο αναγραφόταν κατά το χρόνο της παραγγελίας.


Ολοκλήρωση / Επιβεβαίωση παραγγελίας

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας, ο πελάτης θα λάβει από το Sueno.gr μέσω email ή/και με τηλέφωνο την επιβεβαίωση και τον αριθμό της παραγγελίας. 


Ακύρωση της παραγγελίας

Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελίας, ο πελάτης δύναται να πατήσει το αντίστοιχο πεδίο «Ακύρωση» και να προβεί έτσι στην αυτόματη ακύρωση της παραγγελίας του. 


Τροποποίηση της παραγγελίας

Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας δεν μπορούν να γίνουν αλλαγές. Εφόσον ο πελάτης επιθυμεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να προβεί σε ακύρωση της παραγγελίας του, πριν την ολοκλήρωση αυτής, και να επιλέξει άλλα προϊόντα. 


Διαθεσιμότητα προϊόντων

Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν που παρήγγειλε ο πελάτης δεν είναι διαθέσιμο, τότε το Sueno.gr θα επικοινωνήσει μαζί του μέσω email ή/και τηλεφώνου, εντός ευλόγου χρονικού διαστήματος από την τοποθέτηση της παραγγελίας, ώστε να τον ενημερώσει για το πότε πιθανολογείται η παράδοσή του. Εάν ο πελάτης θεωρεί ότι το χρονικό διάστημα παραλαβής του προϊόντος δεν τον ικανοποιεί, δύναται να ανακαλέσει την παραγγελία του εν λόγω προϊόντος ενώ η τυχόν λοιπή παραγγελία του μπορεί να εκτελείται κανονικά. 


Παράδοση προϊόντων
Σε περίπτωση που η αγορά έγινε μέσω πιστωτικής κάρτας για τη διασφάλιση του κατόχου αυτής, η παράδοση των προϊόντων γίνεται μόνο στον αγοραστή, ο οποίος θα πρέπει να παραλάβει την παραγγελία του αυτοπροσώπως επιδεικνύοντας την πρωτότυπη ταυτότητά ή το διαβατήριο του και την πιστωτική του κάρτα. Απαγορεύεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο εκτός κι αν ο αγοραστής εξουσιοδοτήσει κάποιο τρίτο πρόσωπο εγγράφως. Και στην περίπτωση της έγγραφης εξουσιοδότησης, ο εξουσιοδοτούμενος θα πρέπει να επιδείξει τα ως άνω έγγραφα προκειμένου να ολοκληρωθεί η παράδοση των προϊόντων που έγινε μέσω πιστωτικής κάρτας. 


Χρόνος παράδοσης 

Η παράδοση γίνεται το αργότερο εντός 30 ημερών από την ημέρα της παραγγελίας και εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις και εφόσον προηγούμενα έχει ενημερωθεί ο πελάτης, ο χρόνος παράδοσης δύναται να παραταθεί.

Τρόπος παράδοσης

Η παραλαβή των προϊόντων γίνεται αποκλειστικά μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών (courier).

Τρόποι πληρωμής
Με την επικύρωση της παραγγελίας θα πρέπει να κάνετε κατάθεση 20% στον παρακάτω Τραπεζικό λ/σμό ως προκαταβολή

Τράπεζα Πειραιώς: GR88 0171 6740 0066 7412 6090 105
Δικαιούχος: Τζιαλίδου Αλεξάνδρα

1. Μετρητά, με αντικαταβολή (μόνο εντός Ελλάδας)
Εάν επιλέξετε την αντικαταβολή ως τρόπο πληρωμής, η εξόφληση της παραγγελίας σας θα γίνει στο χώρο σας με την παραλαβή των προϊόντων. Αφού παραλάβετε και ελέγξετε την παραγγελία σας, θα δώσετε το αντίτιμο της αξίας της σε μετρητά στον υπάλληλο της εταιρίας courier.

2. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Μπορείτε επίσης να κάνετε και κατάθεση σε Λογαριασμό

Επιστροφές
Κάποιο προϊόν μας είχε ελλάτωμα; 
Μπορείτε να επιστρέψετε στο Sueno.gr ένα προϊόν εύκολα & γρήγορα.
Mπορείτε να μας ενημερώσετε για το αίτημά σας τηλεφωνικά 2315508534 ή με e-mail (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).Την ίδια ημέρα υποβολής του αιτήματος επιστροφής ή την επόμενη εργάσιμη θα στείλουμε courier στο χώρο σας για να παραλάβει τις επιστροφές με χαμηλή χρέωση εάν βρίσκεστε εντός της ελληνικής επικράτειας! 

Στη συνέχεια, έχετε τρεις επιλογές:
1. Nα παραγγείλετε κάποιο άλλο προϊόν από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, με ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αποστολής εντός Ελλάδας! Το ποσό που αντιστοιχεί στην αξία του προϊόντος που επιστρέψατε θα αφαιρεθεί από τη νέα σας παραγγελία.
2. Να κρατήσουμε πιστωτικό στο όνομά σας, που θα αφαιρεθεί από την επόμενη παραγγελία σας (το πιστωτικό δεν έχει ημερομηνία λήξης!)
3. Nα μας ζητήσετε επιστροφή των χρημάτων που αντιστοιχούν στην αξία του προϊόντος που επιστρέφετε.
Η δυνατότητα επιστροφής παρέχεται μόνο εντός της ελληνικής επικράτειας, και η επιστροφή πρέπει να γίνει εντός 15 ημερών από την ημερομηνία παραγγελίας. Το προϊόν που πρόκειται να επιστραφεί πρέπει να είναι στην αρχική του κατάσταση και στην αρχική του συσκευασία και να μην έχει αφαιρεθεί το χάρτινο ταμπελάκι.

               sprosfora2            sprosfora3

Ελάτε σε επαφή μαζί μας


telephone button Τηλέφωνα επικοινωνίας

 2315 508 534

 697 699 1259

 


home button Τζιαλίδου Αλεξάνδρα

Αγίου Γεωργίου 20, Νεάπολη
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

 
facebook
google-plus
twitter
youtube

Βρείτε μας στο Facebook

Σύντομα θα υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής προϊόντων με πιστωτική κάρτα.
Επιφυλασσόμεθα για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων.